Golfschool

De golfschool van Kapèlkeshof bestaat uit enthousiaste professionals die hun passie voor golf perfect kunnen overbrengen. Met hun skills zijn ze in staat om golfers van diverse niveaus beter te maken, maar zeker ook nieuwe beginnende spelers voor de sport te winnen. 

GOLFLESSEN

Of je beginner of gevorderde golfer bent, we zijn niet allemaal hetzelfde. We kunnen ook niet allemaal hetzelfde. Iedereen golft op zijn manier. Wij kijken naar de golfer die voor ons staat en gaan kijken wat de verbeterpunten zijn op basis van het eigen kunnen. Een samenspel tussen de golfer en de instructeur. Geen ingewikkelde termen, gewoon begrijpelijke taal. Omdat er zoveel verschillen zijn heeft U de keuze uit meerder opties qua golflessen.

  • introductieles (bedoeld voor mensen die kennis willen maken met de golfsport)
  • golfstart aanbieding
  • golf lespakket (golflessen en een jaarlang onbeperkt spelen)
  • NGF-9 stappen plan (voor de geoefende golfer)
  • losse lessen

Meer informatie en actuele tarieven vind U terug op www.kapelkeshof/golfschool

 

professionals

Het team golfprofessionals bestaat uit:

Sjef Beumers

Peter Vluggen

In overleg worden de lessen op diverse dagen van de week gegeven.

Interesse, neem contact op via info@kapelkeshof.nl

 

Club-fitting

Niemand is hetzelfde, dus het kopen van een standaard golfset of een gebruikte set via markplaats zonder het raadplegen van een specialist is als een lot uit de loterij: heel weinig kans op groot succes! Op de drivingrange kunnen onze golfprofessionals exact bekijken welke clubs voor U het meest geschikt zijn. Hierbij wordt vooral gelet op Uw fysieke gesteldheid, Uw ervaring, Uw swing en Uw afmetingen. Onze golfprofessionals zijn experts en laten niets aan het toeval over. Zij maken gebruik van moderne meettechnieken en apparatuur. De flightscope is daarbij één van de belangrijkste onderdelen van het meetproces.

Golf Vitaal

Uit onderzoek blijkt dat het golfspel naast leuk, uitdagend en stimulerend ook nog eens heel gezond kan zijn.

Zorg er wel voor dat je een aantal basisregels in acht neemt om te zorgen voor meer spelplezier en blessures te voorkomen.

Doe een goede warming-up, zeker in koude omstandigheden is dit erg belangrijk.

Trek passende kleding aan en zorg voor waterdichte schoenen.

Zorg ervoor dat het speeltempo hoog ligt, gewoon goed doorspelen, dit helpt om warm te blijven.

Tools

Bij koud weer vliegt je bal minder ver, je zou dan eventueel een zachtere bal kunnen nemen om dit te compenseren. Probeer je bal warm te houden, stop hem in je zak als het kan, voor aanvang van je ronde en tussen het spelen van de holes.

Laat je clubs en spullen de avond voor je gaat spelen niet in de auto liggen, houd ze binnen en warm om te voorkomen dat de grips koud en hard worden.

Denk aan winter-tees als het echt gevroren heeft lukt het vaak niet om de "gewone"tees de grond in te krijgen.